SUKLAAKAKKUPOHJA

150g voi

3½dl sokeria

3 munaa

3dl kädenlämpöistä maitoa

2dl vehnäjauho

1½dl perunajauho

3tl leivinjauhe

3/4tl suolaa

1tl vaniljasokeri

1½tl tummaa kaakaojauhetta

-Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Lisää munat yksitellen joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen vuorotellen maidon kanssa. 175-astetta noin 50-60 minuuttia. Itse laitoin uunin pellillille, että sain leikattua halutun muodon. HUOM! saattaa olla murenevaa joten kannattaa löytyä jokin milla on hyvä nostella kakun osia.

APPELSIINITÄYTE

-Appelsiineja soseutettuna. Ylimääräinen neste otettu pois ja käytetty kakun kostuttamiseen. Appelsiini kerros ensimmäisenä

2dl kermaa

200g appelsiini tuorejuustoa

-vaahdota kerma ja lisää tuorejuusto sekaan. Kerma voi olla löysähköä.

-Lisää seos appelsiini mössön päälle. Ja viimeiseksi kakkukerros ja kostutus.

-Koska halusin Paavo kakun ja paavossa on kuoppia, kerma-tuorejuustoseos tuntui sopivan kiinteältä pysyäkseen marsipaanin alla. Eli sitä vielä kerros kakunpinnalle.

-Viimeisenä vaiheena kakun koristeleminen. =D Värjäsin itse keltaisen, ruskean ja mustan/harmaan. Taisi mennä 2 pötköä valkoista marsipaania + vaaleanpunaisesta ja punaisesta pienet pätkät jota oli varastossa.

Kakku oli hyvää ja sai kehuja. =)